Blog

Demons vs Fairyland

23.05.2014.

Demons vs FairylandDelom podseća na Kingdom Rush, delom na Cursed Treasure, Storm Alligator’s TD igra u realnom vremenu. Igra se odvija u svetu snova gde su bebe kidnapovane od strane demona tokom noći.

Nikola Tesla Infographic

04.03.2014.

Nikola Tesla InfographicTeslin rad na razvoju polufaznog sistema bio je inspiracija za mnoge dizajnere video igara širom sveta. Predstavljamo vam Tesla Infographic koji prikazuje neke od najpopularnijih naslova inspirisanih ovim poznatim naučnikom.

Top Android igre Q1 2014

27.02.2014.

Top Android igre Q1 2014Top Android igre koje su obeležile početak 2014. godine i koje su najviše puta preuzete sa marketa. Najpopularnija je ubedljivo Clumsy Bird, kopija popularne igrice Flappy Bird koja je skinuta sa marketa na zahtev autora. Posle nje je igrica Poo, u kojoj upravljate sa malim govanjcetom, kupate ga, hranite i pazite, kao u legendarnoj igri tamagotchi.

4 Igrice koje možete da igrate kada nema više Flappy Bird

14.02.2014.

4 Igrice koje možete da igrate kada nema više Flappy BirdsFlappy Bird igrica je uklonjena sa marketa iako je postala momentalni fenomen pokazujući da industrija nema pojma šta mušterije žele jer niko nije mogao da predvidi ovoliku popularnost ove igrice. Vijetnamski programer Nguyen Ha Dong je naišao na ogroman uspeh sa aplikacijom i odstupio od cele priče iz ličnih razloga i prevelikog internet uznemiravanja.

Microsoft plaća Youtube autorima za Xbox One izveštavanje

13.01.2014.

Microsoft plaća Youtube autorima za Xbox One izveštavanjeMachinima, popularni Youtube kanal koji okuplja autore i novosti iz sveta video igara, nudi svojim partnerima finansijski motiv od dodatnih tri dolara po hiljadu video prikaza ukoliko se video materijal tiče Xbox One konzole.

BookieGame simulacija kladionice za mobilne telefone

20.12.2013.

BookieGame simulacija kladionice za AndroidS obzirom na veliku ljubav koju gajimo prema kladionici i sportu, bilo je samo pitanje dana kada će se neko setiti da napravi mobilnu igricu za kladioničare.

Budućnost emulatora za PS4 i Xbox One

10.12.2013.

Najbolje besplatne iPhone igriceMožda ste mislili da emulatori postoje samo kako bi emulirali rad starih konzola. Iako je ovo u velikoj meri istina, jednoga dana bi mogli da igramo PS4 i Xbox One igrice na našim računarima.

Najbolje besplatne iPhone igrice

15.10.2013.

Najbolje besplatne iPhone igricePostoji dosta besplatnih dobrih igrica na iPhoneu, igrica koje nude visoku količinu zabave i nisu osakaćene igrice plaćenih verzija. Izabrali smo neke najbolje od njih.

GRAND THEFT AUTO 5

31.09.2013.

GRAND THEFT AUTO 5Grand Theft Auto 5 (GTA V) se odigrava na drugoj obali u Los Anđelesu, u gradu prepunim fascinatnim površinama i njegovoj filmskoj industriji!

Unity 3D

11.09.2013.

unity 3dUnity predstavlja ekosistem za kreatore igrica, on je moćan alat koji je u potpunosti integrisan sa mnoštvom alata kako bi kreirali interaktivni 3D sadržaj koji se lako razvija za nekoliko platformi paralelno.

Friv igrice

14.08.2013.

friv igriceFriv igrice predstavljaju mnoštvo besplatnih igrica koje možete igrati na našem sajtu potpuno besplatno! Igrice su adekvatne za svu decu da igraju bez obzira na godine.

Tesla spašava svet od Edisona

11.07.2013.

Tesla spašava svet od EdisonaZanimljiva platformska 2D igra u kojoj je Tomas Edison u ulozi zlog genija koji pokušava da sabotira Teslin projekat. Tesla mora da pređe celu zamlju kako bi spasao svet.

Najbolje igrice za Android 2013

01.07.2013.

Najbolje igrice za Android 2013Bliži se letnji raspust, idealno je vreme da se opustite uz hladan sok i odigrate neku dobru igricu na vašem pametnom telefonu. Pored velikog izbora teško je pronaći kvalitetnije igrice.

Kako igrati Playstation (PS1/PSX) igre na kompjuteru?

17.06.2013.

Kako igrati Playstation (PS1/PSX) igre na kompjuteru?Ukoliko ste ljubitelj Playstation igrica, sada imate mogucnost da ih igrate na vašem kompjuteru! Playstation ps1/psx igrice mogu da se igraju na windows PCu koristeći playstation emulator.

Plants vs Zombies 2

07.06.2013.

Plants vs Zombies 2Zombiji su se vratili i jači su nego ikada u novoj igrici Plants vs Zombies 2! Posadite biljke u vašoj bašti kako biste se spasili od najezde hordi zombija.

Da li treba dozvoliti deci da igraju igrice?

30.05.2013.

Da li treba dozvoliti deci da igraju igriceZa većinu roditelja samo pominjanje igrica odmah asocira na kvarenje vida i pretvaranje mozga u supu od gledanja u ekran ceo dan. Većina majki kaže da bi njihovo dete igralo igrice po ceo da ukoliko im ne ograniče.

Kingdom Rush 2 : Frontiers

22.05.2013.

Kingdom Rush 2 : FrontiersKingdom Rush 2 : Frontiers je nova igrica kuće Ironhide Game Studio koji su konačno objavili ime novog nastavka svoje popularne tower defense igre Kingdom Rush.

Igrice za sve

09.05.2013.

Igrice za svePopularnost malih online igrica iz godine u godinu beleži konstantan rast. Čak 25% globalne populacije redovno posećuje sajtove koji se specijalizuju za ovu vrstu zabave na internetu.

Evolucija dzojstika

25.04.2013.

Evolucija dzojstikaPredstavljamo vam Evolucija dzojstika od nastanka konzola: Atari, Nintendo , Sega, Sony…

Top 5 tower defense igrica

03.04.2013.

Top 5 tower defense igricaPredstavljamo vam Top 5 Tower Defense igrica koje možete igrati besplatno online. U pitanju su kvalitetne tower defense igre koje će vam pružiti mnogo kvalitetnih časova igranja i zabave. Suština tower defense igrica je da postavljate kule duž mape koje će sprečiti razne neprijatelje da prođu mapu i stignu do cilja. Poželjno je postavljati više različitih kula i nadograđivati ih.

HTML5 budućnost internet igara

02.04.2013.

HTML5 budućnost internet igaraHTML5 igre su se mnogo usavšile u odnosu na pređašnju godinu. Mi smo bili jako oprezni sa ovom tehnologijom pravljenja igara. Počelo je sa pravljenjem retro 2D igrica sve do 3D igrica bogatog sadržaja. Mi polako kreiramo budićnost za igre bazirane na platformi bez instalacije i igranje online.

Video igre su dobre za decu

01.04.2013.

Video igre su dobre za decuVideo igre vas uče pravilnom rešavanju problema. One forsiraju decu da logičkim razmišljanjem dođu do rešenja. Danas postoji mnoštvo video igara čiji je jedini cilj da uz animiranje dece podstiču razvijanje logike i brzo procesuiranje velike količine podataka. Prednost ovog medija nad tradicionalnim kao što je televizija je što zahteva od igrača povratnu akciju kako bi se igra nastavila.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (9 votes cast)
Blog, 5.0 out of 5 based on 9 ratings