Demons vs Fairyland

Demons vs Fairyland

Delom podseća na Kingdom Rush, delom na Cursed Treasure, Storm Alligator’s TD igra u realnom vremenu. Igra se odvija u svetu snova gde su bebe kidnapovane od strane demona tokom noći. Naravno, svaka rasa koja ukrade bebe je prilično zastrašujuća dok kad su demoni upitanju tim gore. Ako ne koriste ovu decu u loše svrhe šta se onda dešava? S obzirom da si ti negativac u ovoj igru u trudaiš se da odradiš svoj deo posla, tj da vratiš bebe ukoliko ih je neko kidnapovao.

Cilj ove igre je jednostavan, zaštiti bebe na kraju svakog nivoa. Kao mnogo pređašnjih igrica sa odbranama kulama, ti dajaš pare na ogromne građevine koje ti daju mogućnost da direktno napadaš protivnika. Svaka kula ima posebno mesto za gradnju u okviru specifične građevine u okviru te kule, tako da moraš da dobro obratiš pažnju gde postavljaš te specijalne građevine. Kada stvari krenu po zlu uvek možeš da se osloniš na magije koje možeš da bacaš dok god imaš manu. Imaš tri vrste magija a to su gromovi, vatrena kugla i prizivanje zombija da se bore na tvojoj strani. Svaka kula i pomoćna zgrada se mogu nadograditi ukoliko imate novca za to. Po završenom nivou imate zarađene poene koje možete iskoristiti tako da unapredite sposobnosti kula i magija. Takođe u igri ukoliko želite brže da napredujete možete naprimer uključiti da neprijatelji imaju duplo više žovotnih poena ili da budu duplo jači ili da su otporniji na magili i drugo.

Demons vs Fairyland 1

Demons vs Fairyland je jedan ozbiljan i zanimljiv naslov koji se pojavio u svetu online TD igara. Igra koja nam dopušta da postanemo loš momak i šaljiva premisa koja čini igru još zanimljivijom. Kada napravite kule, imate mogućnost unapređenja na dve opcije(u slučaju gađačkih kula da li ćete se opredeliti da pravite otrov ili da ledite protivnike dok kod čarobnjačkih kula da li da animirate mrtve ili da prizovete svoje čudovište). Ova igra vas tera da razmišljate strateški uprkos mnogo opcija razgranje i odbrane. Zaista moraš da obratiš pažnju na tvoje resurse i pravilno koristiš magiji koje su ti na raspolaganju naručito kada su upitanju različiti neprijatelji i različitih tipova oklopa. Igra može biti veoma teška ali fantastična radnja igre i stil vas može privući da je igrate duže nego druge.

Svako ko je ljubitelj dobre TD igre Demons vs Fairyland će mu biti zanimliva. Potrudi se da sačuvaš decu i ne daj Vilama da ih ukradu od vas!

Ovu igru možete igrati na našem sajtu klikom na link

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Demons vs Fairyland, 5.0 out of 5 based on 2 ratings