Flappy Bird

Detalji igre: Flappy Bird

Flappy Bird

Flappy Bird je popularna, ali veoma teška igrica u kojoj morate da klikćete ba space kako bi održali ptičicu u vazduhu i provukli je kroz prolaze. Pokušajte da prođete kroz što više moguće prolaza.

Flappy Bird, najpopularnija mobilna igra u Januaru je uklonjena sa Apple App Store-a i Google Play-a od strane kreatora. Nguyen Ha Dong je kreator igre i developer iz Vijetnama koji ovakav potez još nije objasnio. Poznato je da je igra u proseku zarađivala do 50 000 dolara dnevno od reklama koje se prikazuju u igri.

Korisnici koji su već instalirali igricu moće će i dalje da je nesmetano igraju. Međutim, novi korisnici neće imati mogućnost da je lično isprobaju. Flappy Bird je vrlo brzo došla u vrh lista besplatnih igara na Google i Apple prodavnici.

Dong Nguyen, tvorac igrice je u Subotu twitovao da će ukloniti igru sa prodavnica. Takođe, autor je rekao da ne želi da proda igru i da je nije uklonio iz legalnih razloga. Još uvek nisu jasni motivi zbog kojih je autor ovo uradio. Dong je rekao da će nastaviti da razvija igrice za mobilne platforme. Dve od trenutno najpopularnijih igrica na Apple App Store-u su takođe dela ovog autora. Super Ball Juggling je trenutno na četvrtoj poziciji dok je Shuriken Block na petnaestom mestu najpopularnijih igara.

Flappy Bird

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (5 votes cast)
Flappy Bird, 3.8 out of 5 based on 5 ratings

Komentari

komentari

Kako igrati:

Probajte ove igre!