Friv igrice

Friv igrice predstavljaju mnoštvo besplatnih igrica koje možete igrati na našem sajtu potpuno besplatno! Igrice su adekvatne za svu decu da igraju bez obzira na godine. Friv igrice su jednostavne i možete ih naći među svim kategorijama našeg sajta. Friv nabavlja igre od mnoštva proizvođača igrica pa same igrice variraju od dosta kvalitetnih do prosečnih. Sve friv igrice dolaze bez reklama na samoj igrici.


Šta deca mogu da nauče

Deca mogu da nauče metematičke proračune kao što su sabiranje i oduzimanje, kao i logiku, čitanje, gledanje na sat, kao i postavljanje ciljeva. Doduše lekcija nije uvek jasna zato što igrice često ne objašnjavaju šta se tačno nauči kroz određenu igricu. Nazivi igrica su takođe nekonzistenti, nekada tačno pogode opis igrice u samom naslovu, a nekada igrica nema veze sa naslovom. Deca neće naučiti brdo novih saznanja, ali će im pružiti dosta stvari koji će ih zainteresovati, igrice su zabavne, slatke i uglavnom bezbedne. Friv bi mogao u svoje igrice da ubaci više opisa kako se igrice igraju i sam sadržaj koji obijašnjava o čemu su igrice.

Kako deca uče

Igrice sa detaljnom pričom pomažu deci da vežbaju čitanje, kao i učenje engleskog jezika. Neke igrice kupovine pomažu deci da uče matematičke operacije kao što je sabiranje. Igrice traženja razlike između dve slike poboljšavaju zapažanje i memoriju kod dece. Neke igrice zahtevaju logiku kako bi rešili određene probleme. Deca takođe mogu da uče odgovornost i vremenski menadžment zarađujući virtuelne pare kroz razne igre kao što su virtuelne bejbisiterke.

Kako roditelji mogu da pomognu?

Igrajte igrice sa svojom decom koji sadrže vremenski menadžment i pomozite im da zadatke rasporede u manje zadatke.
Pomozite ima oko matematičkih igrica tako što ćete im pomoći oko računanja.
Igrajte sa njima neku od igrica vođenja posla, kao što je restoran i obijasnite im koje su to odgovornosti koje će ih čekati u kasnijem životu.

Šta roditelji treba da znaju?

Roditelji treba da znaju da iako su sve Friv igrice sa drugih sajtova, u pitanju su probrane igrice, adekvatne za decu.

Da li su Friv igrice dobre?

friv igrice

Friv reklamira svoje igrice kao sigurno mesto gde možete igradi kvalitetne a dobre igrice. Sam Friv sajt ne sadrži mnogo teksta, samo slike igrica koje vode ka njima. Na našem sajtu možete lako naći te igrice sortirane po kategorijama na srpskom jeziku kako bi bile lako dostupne. Friv izbor igrica je veoma dobar i bezbedan za decu. Neke igre su malo zbunjujuće mlađoj populaciji i namenjene su starijoj deci.

Uživajte igrajući!

Dosta roditelja diskutuje o tome koliko bi vremena deca trebalo da provedu igrajući igrice online. Bitnije je usmeriti decu da igraju adekvatne igrice od kojih će naučiti nešto nego ih pustiti da igraju par sati neadekvatne igrice pune nasilja. Roditelji, pomozite svojoj deci da izaberu odgovarajuću igricu i uživajte zajedno sa njima!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (14 votes cast)
Friv igrice, 4.9 out of 5 based on 14 ratings