Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 - Još jedan tih dan u Los Santosu, GTA5 verziji Los Anđelesa.

Prosto rečeno, Grand Theft Auto V je Engleska kreacija koja govori dosta o Americi. Dok je GTA 4 bila klasična priča emigranata u New Yorku, GTA 5 se odigrava na drugoj obali u Los Anđelesu, u gradu prepunim fascinatnim površinama i njegovoj industriji slike i svetla! Što čini prelepo igralište za sve one koji bi da isprazne svoju nervozu na nekom drugom.

U GTA 5 postoje tri heroja sa kojima se upravlja i čije se priče preklapaju. Ispravljena je jedna od stvari na koju su igrači imali najviše primedbi u prošlim delovima. Sada je cela mapa dostupna odmah igraču za istraživanje, dok ste u prošlim delovima morali da otvarate deo po deo mape prelazeći misije!

Igrač se postepeno i elegantno uvodi u akciju što poboljšava kompletan utisak. Misije su raznovrsnije, mehanizmi robusniji i čak i nebitni detalji, kao što je vežbanje joge, su adekvatno integrisani u priču. Ali i pored svog truda potrošenog na GTA 5 priču, najbolje uživanje je i dalje pobeći od priče. Teksture okolnog sveta i zvukova Kalifornije su neverovatno precizni i stvaraju idealno mesto za trkanje, letenje i uništavanje svega na šta naletite.

Srž GTA je rivalstvo između razuma i divljaštva. Radio u igrici prenosi realnu sliku medija, od javljanja novih vesti do odličnog izbora muzike. GTA je napisala svoja pravila i definisala kompletan žanr igrica, što je sa ovim naslovom dodatno potvrdila.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (24 votes cast)
Grand Theft Auto 5, 4.5 out of 5 based on 24 ratings