Igrice za sve

igrice za sve

Igrice za sve, mlađe i starije, iz godine u godinu beleže konstantan rast. Čak 25% globalne populacije redovno posećuje sajtove koji se specijalizuju za ovu vrstu zabave na internetu.

Evropi se predviđa dupliranje tržišta malih igara do 2016. godine. Prognoze govore da će tržište malih igara narasti u Nemačkoj na 785 miliona dolara, dok će veličina ovog tržišta u Francuskoj biti impozantnih 1.2 milijarde dolara.

Ubrzani razvoj interneta kao i razvoj online poslovanja uveliko doprinose rastu tržišta malih i besplatnih igara. Ovaj rast ubrzala je pojava pametnih telefona, tableta i prenosnih uređaja jer je efektivno uvećela skup potencijalnih igrača.

Proizvođači malih igara konstanto uvode inovacije i nude visoko kvalitetne proizvode kako bi zadržali svoje mesto na ovom konkurentnom tržištu.

Razvojem distributerskih platformi kao što je steam (www.steampowered.com) pronalaze se novi kanali distribucije kroz koje je lakše prodati igru kao proizvod.

Video igrice za sve

Video igrice odavno nisu samo dečja zabava. Igre promovišu i razvijaju veštine razmišljanja i rešavanja kompleksnih problema. Igranje online igrice za sve uzraste vam može pomoći da se oslobodite stresa.

Naravno, postoje i drugačiji načini da se relaksirate posle napornog dana, ali koliko njih ne zahteva napuštanje kuće ili stana?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Igrice za sve, 5.0 out of 5 based on 7 ratings