Najbolje besplatne iPhone igrice

Besplatne igrice za iPhone se multipliciraju svaki put kada otvorimo Apple Store, ali većina naslova ne zaslužuje da se nađe na listi. Srećom, postoji dosta besplatnih dobrih igrica na iPhoneu, igrica koje nude visoku količinu zabave i nisu osakaćene igrice plaćenih verzija. Izabrali smo neke najbolje od njih.

Real Racing 3

Real Racing 3

Više ne morate da trošite pare kako bi igrali trkačku simulaciju na svom iPhoneu. Eletronics Arts je ponudio Real Racing 3 igricu potpuno besplatno, a pritom je održao kvalitet, nudeći mnogo impresivnih licenciranih auta i staza, plus stotine dostupnih događaja.

Instalirajte iphone igru

Frontline Commando: D-Day

Frontline Commando: D-Day

Igrica koja na prvi pogled izgleda kao klon bilo koje igrice za konzole iz perioda drugog svetskog rata prebačen na iOS platformu, međutim u pitanju je pametno izvedena serija pucačkih galerija što je odličan izbor za ovu platformu. Dovoljno je brza za prenosnu igricu, a raznošenje nacista nikada ne dosadi, zar ne?

Instalirajte iphone igru

Robot Unicorn Attack 2

Robot Unicorn Attack 2

Urnebesna igrica i veoma zarazna. Trčite preko imaginarne fantazijeske zamlje kao motorizovani jednorog koji mora da se probija kroz zveri i da izbegava nevolje na putu. Sve to je ukombinovano sa odličnim pesmama iz osamdesetih!

Instalirajte  iphone igru

Haunted Hollow

Haunted Hollow

Od kreatora popularne igre Civilizacija, dolazi nam odlična iPhone stategijska igrica, koja dokazuje da ovaj studio moze da napravi i opustenu, besplatnu igricu, a pritom veoma kvalitetnu! Igrica veoma podseća na crtani film i potrebno je da preplašite grad sa svojim čudovištima, dok sređujete svoju vilu.

Instalirajte iphone igru

Solitaire Blitz

Solitaire Blitz

PopCap je poznat po tome da napravi odličnu igricu u bilo kojoj oblasti u kojoj pokuša, ni Solitaire Blitz nije izuzetak, koji pruža novi pogled na igranje igrica sa kartama. Imaćete samo 60 sekundi da očistite sve karte sa ekrana, što se dešava tako što ćete upariti ih sa kartama na vrhu.

Instalirajte iphone igru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Najbolje besplatne iPhone igrice, 5.0 out of 5 based on 4 ratings