Najbolje igrice za Android 2013

najbolje igrice za android 2013

Bliži se letnji raspust, idealno je vreme da se opustite uz hladan sok i odigrate neku dobru igricu na vašem pametnom telefonu. Pored velikog izbora teško je pronaći kvalitetnije igrice. Ukoliko se još razmišljate koju igricu da instalirate, možda vam ovaj tekst može pomoći.

Hill Climb Racing

Hill Climb Racing je jedna od trenutno najpopularnijih igrica za android telefone, a pritom je potpuno besplatna! Potrebno je voziti preko neravnina, brda, planina, mostova, kroz pećine, šume i po vanzemaljskim planetana. Pritom je dostupno dosta vozila od džipova, motora, pa čak i tenk! Svako vozilo je pogodno za drugi nivo! Cilj igrice je dostići što veći nivo, a pri tom ne slomiti vrat!

Candy Crush SAGA

Izuzetno slatka igrica, bas iz razloga što se igrate sa slatkišima. Spojite tri ista slatkiša i oni će eksplodirati donoseći vam poene. Takođe što više ih spojite više poena ćete skupiti.

Iron Man 3

Ukoliko ste već pogledali novi Iron Man film i hoćete da se stavite u ulogu Tony Starka, onda je ova igrica idealna za vas! Igricu ističe nekoliko važnih stvari: zlikovci iz stripova, 3D svet koji možete da istražujete i širok izbor Iron Man odela.

Sonic the Hedgehog

Jedna od ikonskih igrica je sada dostupna i za vaš mobilni telefon. U pitanju je rimejk igrice za Segu iz 1991 godine. Tako da je idealan izbor ukoliko volite retro igrice.

Floors Escape

Cilj igrice je pobeći sa sprata rešavajući zagonetke i probleme. Lepota ove igrice je njena jednostavnost. Igrač počinje igru u sobi i jedini izlaz je zaključani lift. Rešite zagonetke u svakoj sobi kako bi prešli na sledeći sprat.

Bubble Totem

Idealna igrica za one koji vole igrice bušenja balona, sa preko 200 nivoa. Cilj na svakom nivou je da se eliminišu svi baloni sa što manje pucanja.

Ice Rage

Igrajte hokej koji se u većini slučajeva pretvara u tuču. Što se, kad bolje razmislite, i ne razlikuje puno od pravog hokeja.

Flow Frenzy

Ova naizgled jednostavna Puzzle igra definitivno ima dosta toga da ponudi s obzirom da ima čak 1500 nivoa! Svaki nivo se sastoji od mreže sa obojenim sferama postavljenim na njoj. Igrač treba da spoji sve sfere iste boje koristeći ekran osetljiv na dodir.

Dungeon Hunter 4

Ukoliko volite da mašete mačem i ubijate zmajeve, ovo je igrica za vas. Unapređujte oružje i veštine, i skupljajte napitke i plen. Moguće je izabrati četiri klase sa kojom ćete igrati.

Pili Pili Rush

Platformska akciona igrica koja u velikoj meri podseća na Donkey Konga. Cilj svakog nivoa je da skupite jaja, ali postoje mnoge prepreke na putu koje treba zaobići.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (9 votes cast)
Najbolje igrice za Android 2013, 4.4 out of 5 based on 9 ratings