Top 5 Tower Defense igrica

Predstavljamo vam Top 5 Tower Defense igrica koje možete igrati besplatno online. U pitanju su kvalitetne tower defense igre koje će vam pružiti mnogo kvalitetnih časova igranja i zabave.

Suština tower defense igrica je da postavljate kule duž mape koje će sprečiti razne neprijatelje da prođu mapu i stignu do cilja. Poželjno je postavljati više različitih kula i nadograđivati ih.

Lista Top 5 Tower Defense igrica koje možete igrati besplatno online:

1. Kingdom Rush

Top 5 Tower Defense igrica

kingdom rush igra

Kingdom Rush je tower defense igrica gde je potrebno sprečiti neprijatelja da prođe do cilja gradeći kule. Izgradite što više različitih tornjeve da bi ste napali nadolazeće neprijatelje i sprečili ih da prođu vašu odbranu.

Obrani svoj svet od hordi trolova, zlih čarobnjaka, orkova i ostalih stvorova koji te napadaju gradeći tornjeve koji će ih sprečiti da probiju granicu.

Za više informacija posetite Kingdom Rush oficijalni sajt

Ili igrajte Kingdom Rush na našem sajtu besplatno!

2. Incursion

incursion tower defence igrica

incursion tower defence igrica

Incursion je jedna od najboljih strateskih online igrica. Tama je zaposela svet i cilj joj je da sve porobi. Imaš 27 jedinstvenih ratnika koje možeš da uvrstiš u svoju vojsku, moraš da ih pomeraš tako da ti budu najkorisniji u datom momentu!

Igrajte Incursion na našem sajtu besplatno!

3. Bloom defender

bloom defender tower defense igrica

bloom defense tower defense igrica

Bloom defender je strateška igra gde je cilj da odbranite vaše matično drvo postavljajući kule od cveća. Sto više cveća zasadiš to ćeš biti jači! Budi strateg i upotrebljavaj magije koko bi usporio napredovanje neprijatelja. Moraš ih uništiti pre nego što dođu do vašeg matičnog drveta!

Igrajte Bloom defender na našem sajtu besplatno!

4. Zombie Defence Agency

zombie defense agency tower defense igrica

zombie defence agency tower defense igrica

Zombie defence agency. Glad među zombi populacijom se mnogo proširila i oni hoće da unište tvoj grad. Posao odbrambene agencije je da ih nahranite sa dosta olova!

Igrajte Zombie Defence Agency na našem sajtu besplatno!

5. Flash Element TD

flash element tower defense igrica

flash element tower defense igrica

Flash Element TD je tower defence igrica koja je urađena po uzoru na Warcraft 3, sa istim kulama koji se pojavljuju u Warcraftu i istim likovima. Igrica je solidne težine i poprilično je zarazna.

Igrajte Flash Element TD na našem sajtu besplatno!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Top 5 Tower Defense igrica, 5.0 out of 5 based on 4 ratings