Top Android igre Q1 2014

Top Android igre koje su obeležile početak 2014. godine i koje su najviše puta preuzete sa marketa.

Top Android igre Q1 2014

Najpopularnija je ubedljivo Clumsy Bird, kopija popularne igrice Flappy Bird koja je skinuta sa marketa na zahtev autora. Posle nje je igrica Poo, u kojoj upravljate sa malim govanjcetom, kupate ga, hranite i pazite, kao u legendarnoj igri tamagotchi.

Unroll me predstavlja kombinaciju slagalice i balansiranja kuglice koju morate dovesti do rupe. Ukoliko volite brze i zabavne igrice onda će vam se dopasti Subway Surfers, kao i 500.000.000 ljudi koji su je instalirali do sada.

Ljubitelji sportskih igrica su najviše igrali Real Table Tenis, dok su najmlađi najviše se igrali sa popularnom macom My Talking Tom. Happy Poo Flap je kombinacija Flappy Bird igrice i gore pomenute Poo igrice i pored loših ocena, postala je popularna. Ukoliko volite igrice vožnje, onda verovatno ste već instalirali Hill Climb Racing u kojoj vozite vozilo po neravnom terenu i pokušavate da ne polomite vrat.

Despicable me i Temple Run su i dalje među najpopularnijih 10 igrica na android marketu, kao što govore i impresivne brojke instaliranja i veoma visoke ocene korisnika.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Top Android igre Q1 2014, 5.0 out of 5 based on 3 ratings